Zwemles

Zwemles bij Aquacentrum Malkander in Apeldoorn

Goed leren zwemmen is van groot belang in een land waar zoveel water is. Wij bieden dan ook verschillende vormen zwemles aan voor elke leeftijd. Van baby-peuter-kleuter-zwemmen voor de allerkleinsten tot diplomazwemmen (A, B en C) voor kinderen van 4,5 tot en met 12 jaar. Voor iets oudere kinderen die al kunnen zwemmen hebben we snorkelles en de zwemchallenge. Daarnaast bieden we ook zwemles voor volwassenen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden en onze tarieven.

Hiernaast zijn wij van mening dat zwemles ook leuk moet zijn! Daarom biedt Malkander ook het bommetjes- en glijbaandiploma, want wat is er nu leuker dan spelen in het water? Plezier in de les draagt namelijk ook bij aan de kwaliteit. Vanaf het moment van inschrijving mag degene die ingeschreven staat gratis zwemmen bij Malkander en bij het Boschbad, zodat je naast je les zoveel mogelijk kunt oefenen!

Sta je bij ons op de wachtlijst en wil je gebruik maken van de meezwempas? Dan kan je voor € 91,20 per jaar een jaarabonnement bij ons afsluiten voor de meezwempas. De meezwempas staat dan op naam van het kind dat bij ons op de wachtlijst staat. Met deze meezwempas mag dan iemand van 18 jaar of ouder samen met het kind zwemmen bij Malkander of het Boschbad.

Inschrijven voor zwemles

Wil je jezelf of bijvoorbeeld jouw kind inschrijven voor zwemles? Maak een account aan of log in via 'mijn zwembaden Apeldoorn'. 

Na het inloggen werkt het inschrijven als volgt :

  1. Hierna kun je aan de rechterkant kiezen voor de blauwe knop 'Nieuwe cursist/leerling' of de groene knop 'Inschrijven voor cursus' als de persoon al is aangemaakt.
  2. Vul de gegevens van de nieuwe cursist/leerling in als je een nieuwe cursist/leerling aanmaakt.
  3. Kies in het menu ‘Wachtlijst of groep’ voor de zwemles waarvoor jij degene wilt inschrijven. Je mag jouw kind inschrijven voor 1 wachtlijst. 
  4. Klik onderaan de pagina op de knop aanmelden en vergeet niet de algemene voorwaarden aan te vinken.
  5. De inschrijving zie je hierna terug bij 'Mijn cursussen'. Klik hier op ‘openstaande kosten betalen’ om de inschrijving te betalen.
  6. Je inschrijving is pas compleet na betaling. Vanaf dat moment sta je op de wachtlijst. Bij het aangaan van de overeenkomst is een bedenktijd van 14 werkdagen van toepassing. 

Vragen?

Heb je vragen over zwemles? Neem dan contact op met zwemschoolmalkander@accres.nl. Voor vragen die niet kunnen wachten is onze receptie dagelijks bereikbaar op 055 - 533 32 17.

Zwemles_255x450.jpg
Zwem-ABC

Leer meer
Babypeuterkleuter_255x450.jpg
Baby Peuter Kleuter Zwemmen

Leer meer
Zeemeermin zwemmen meisje hand onder kin.jpg
Zeemeerminzwemmen

Leer meer
Zwemchallenge_255x450.jpg
Zwem Challenge Scholen

Leer meer
Snorkelen_255x450.jpg
Snorkelen

Leer meer
Zwemles volwassenen_255x450.jpg
Zwemles voor volwassenen

Leer meer
Zwemles_3_255x450.jpg
Meezwempas

Leer meer