Zwemles

Zwemles bij Aquacentrum Malkander in Apeldoorn

Goed leren zwemmen is van groot belang in een land waar zoveel water is. Wij bieden dan ook verschillende vormen zwemles aan voor elke leeftijd. Van baby-peuter-kleuter-zwemmen voor de allerkleinsten tot diplomazwemmen (A, B en C) voor kinderen van 4,5 tot en met 12 jaar. Voor iets oudere kinderen die al kunnen zwemmen hebben we snorkelles en de zwemchallenge. Daarnaast bieden we ook zwemles voor volwassenen. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden en onze tarieven.

Hiernaast zijn wij van mening dat zwemles ook leuk moet zijn! Daarom biedt Malkander ook het bommetjes- en glijbaandiploma, want wat is er nu leuker dan spelen in het water? Plezier in de les draagt namelijk ook bij aan de kwaliteit. Vanaf het moment van inschrijving mag degene die ingeschreven staat gratis zwemmen bij Malkander en bij het Boschbad, zodat je naast je les zoveel mogelijk kunt oefenen!

Inschrijven voor zwemles

Wil je jezelf of bijvoorbeeld jouw kind inschrijven voor zwemles? Dit kun je doen door in te loggen in jouw omgeving of een account aan te maken.

Na het inloggen werkt het inschrijven als volgt :

  1. Klik links in het menu op 'Mijn cursussen'. Hierna kun je aan de rechterkant kiezen voor de blauwe knop 'Nieuwe cursist/leerling' of de groene knop 'Inschrijven voor cursus' als de persoon al is aangemaakt.
  2. Vul de gegevens van de nieuwe cursist/leerling in als je een nieuwe cursist/leerling aanmaakt.
  3. Kies in het menu ‘Wachtlijst of groep’ voor de zwemles waarvoor jij degene wilt inschrijven. Je mag jouw kind inschrijven voor 1 wachtlijst. 
  4. Klik onderaan de pagina op de knop aanmelden en vergeet niet de algemene voorwaarden aan te vinken.
  5. De inschrijving zie je hierna terug bij 'Mijn cursussen'. Klik hier op ‘openstaande kosten betalen’ om de inschrijving te betalen.
  6. Je inschrijving is pas compleet na betaling. Vanaf dat moment sta je op de wachtlijst.

Vragen?

Heb je vragen over zwemles? Neem dan contact op met zwemschoolmalkander@accres.nl of bel tijdens het telefonisch spreekuur naar 055 - 533 32 17.

Telefonisch spreekuur

Maandag 10.00 - 12.00 uur
Dinsdag 13.00 - 14.00 uur
Donderdag 14.00 - 15.00 uur

 

Zwemles_255x450.jpg
Zwem-ABC

Leer meer
Babypeuterkleuter_255x450.jpg
Baby Peuter Kleuter Zwemmen

Leer meer
Zeemeermin zwemmen meisje hand onder kin.jpg
Zeemeerminzwemmen

Leer meer
Zwemchallenge_255x450.jpg
Zwem Challenge Scholen

Leer meer
Snorkelen_255x450.jpg
Snorkelen

Leer meer
Zwemles volwassenen_255x450.jpg
Zwemles voor volwassenen

Leer meer
Zwemles_3_255x450.jpg
Pas voor Twee

Leer meer