Meezwempas

WAT IS DE MEEZWEMPAS ?

Heb jij zwemles bij ons dan krijg je van ons een meezwempas. Met deze pas kun je samen met iemand van 18 jaar of ouder recreatief zwemmen bij Malkander of het Boschbad. De ‘meezwempas’ staat op naam van het kind dat op zwemles zit. Wie er met het kind meegaat? Dat maakt niet uit!  De ene keer kan opa mee, de volgende keer één van de ouders en weer een volgende keer bijvoorbeeld de buurvrouw. 

Vaak zwemmen is belangrijk!

Tijdens de zwemlessen leren de kinderen bij ons zwemmen binnen een afgeschermde omgeving. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind (naast de wekelijkse zwemlessen) zo vaak mogelijk zwemt. Door veel te zwemmen wordt een kind pas écht zwemveilig. Ze worden watervrij en leren sneller. Daarnaast is het natuurlijk goed om meer te bewegen en is zwemmen ook gewoon heel leuk! 

Meezwempas voor kinderen die op de wachtlijst staan

Sta je bij ons op de wachtlijst en wil je gebruik maken van de meezwempas? Dan kan je voor € 91,20 per jaar een jaarabonnement bij ons afsluiten voor de meezwempas. De meezwempas staat dan op naam van het kind dat bij ons op de wachtlijst staat. Met deze meezwempas mag dan iemand van 18 jaar of ouder samen met het kind zwemmen bij Malkander of het Boschbad.