Aquasporten

Doe mee aan diverse gezellige en sportieve AquaSporten. Verbeter je uithoudingsvermogen en maak je spieren sterk door te sporten in het water. Door de weerstand van het water is het een intensieve activiteit met nauwelijks kans op overbelasting of blessures. Het is één van de leukste manieren om op muziek aan je conditie en figuur te werken. Onze vakkundige, enthousiaste en ervaren instructeurs geven alle lessen in groepsverband.

Meerbadenkaart of maandabonnement iets voor jou?

Als je vaker dan 1 keer in de week wilt komen zwemmen of Aquasporten dan is een meerbadenkaart of maandabonnement wellicht iets voor jou.

Maandabonnement

Een maandabonnement is persoonsgebonden en geeft toegang tot Aquacentrum Malkander en (van mei t/m september) ook tot het Boschbad. Je hebt hiermee onbeperkt toegang tot de baden en de Aquasportlessen van Malkander, met uitzondering van Aquaslank. Dit abonnement kost € 28,50 en je kunt dit afsluiten door een incassoformulier te tekenen bij de receptie van Malkander. Bij het aangaan van de overeenkomst is een bedenktijd van 14 werkdagen van toepassing. De minimale afname is 4 maanden. Daarna wordt het abonnement stilzwijgend verlengd, tenzij je jouw abonnement opzegt. De opzegtermijn is 1 maand. Als je vaker dan 1 keer in de week wilt komen zwemmen dan is een maandabonnement voordeliger dan een meerbadenkaart of een los ticket. Na de aanschaf van je abonnement kun je via het ticket ‘reserveren tijdsblok voor abonnementshouders’ een plek voor een Aquasportles reserveren.

Meerbadenkaart

Een meerbadenkaart is niet persoonsgebonden en 1 jaar geldig. Je kunt dan ook met meerdere personen van de kaart gebruik maken. Met deze kaart heb je 11 keer toegang tot Malkander. Je kunt ermee banenzwemmen, Aquasporten en recreatief zwemmen. Je kunt deze meerbadenkaart online aanschaffen.  Na de aanschaf van je meerbadenkaart kun je via het ticket ‘reserveren tijdsblok voor abonnementshouders’ een plek voor een Aquasportles reserveren. Bij het aangaan van de overeenkomst is een bedenktijd van 14 werkdagen van toepassing. 

 

 

Aquaspinning_255x450.jpg
AquaSpinning

Leer meer
AquaAerobic_255x450.jpg
AquaAerobic

Leer meer
AquaConditie_255x450.jpg
AquaConditie

Leer meer
AquaFit_255x450 1.jpg
AquaFit

Leer meer
AquaJoggen_255x450.jpg
AquaJoggen

Leer meer
AquaMama_255x450.jpg
AquaMama

Leer meer
AquaPower_255x450.jpg
AquaPower

Leer meer
AquaSlank_255x450.jpg
AquaSlank

Leer meer
Zwemmenopmaat_255x450.jpg
Zwemmen op maat

Leer meer