Kinderfeestjes

Spetterplezier 

Ben je jarig of heb je iets te vieren? Beleef een onvergetelijke dag in het Boschbad! Een kinderfeestje is mogelijk van juni tot en met september. Voor € 16,00 per kind kan je bij ons terecht voor je kinderfeestje. Reserveren is wel nodig, want wij vinden het belangrijk om het kinderfeestje goed voor te bereiden.

Midgetgolfen & zwemmen

Is midgetgolf alleen niet uitdagend genoeg voor jou? Combineer het met een plons in Openluchtbad Boschbad! Na de flinke inspanning op de 18-holes midgetgolfbaan duik je zo het zwembad in. Daar krijg je wel trek van! Voor wat te eten en te drinken wordt gezorgd.

Arrangement 

Midgetgolfen en zwemmen (tijdens de aangegeven openingstijden), daarnaast kunnen jullie per persoon één patatje mayo, spiesje met 3 mini snacks, een Caprisun en een waterijsje halen. Begeleiding van minimaal 1 volwassene is verplicht.

BoschBommetje

Nodig jouw vrienden en vriendinnen uit voor een middag vrij zwemmen en spelen bij Openluchtbad Boschbad. Het aantal vriendjes en leeftijd maakt niet uit, als iedereen maar een zwemdiploma heeft. Ben je uitgezwommen of heb je tussendoor grote trek? Dit feestje is inclusief wat te drinken en te eten.

Arrangement 

Zwemmen bij het Boschbad (tijdens de aangegeven openingstijden), daarnaast kunnen jullie per persoon één patatje mayo, spiesje met 3 mini snacks, een Caprisun en een waterijsje halen. Begeleiding van minimaal 1 volwassene is verplicht.


Kinderen niet in het bezit van zwemdiploma?

Voor het zwemmen met kinderen geldt dat er op één begeleider maximaal twee kinderen zonder diploma kunnen komen zwemmen.

Reserveer hier je kinderfeestje!

Formulier kinderfeestje
Uw heeft geen datum/tijd ingevuld
Dit veld is verplicht
U heeft geen aantal doorgegeven
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
U heeft geen naam doorgegeven
U heeft geen naam doorgegeven
U heeft uw e-mailadres niet ingevuld
U heeft geen telefoonnummer doorgegeven