Faciliteiten

Glijbaan

Ons zwembad heeft een supergave en snelle glijbaan. De glijbaan begint binnen en gaat al snel naar buiten met spectaculaire bochten en versnellingen waarna je weer binnen uitkomt. Tijdens de vakanties zijn er vaak glijbaanraces die heel populair zijn. Kom de glijbaan proberen!

Wellness 

Vind je het niet prettig om naar een sauna te gaan of is het te ver weg? Dan is onze wellness een prima optie om lekker te ontspannen. Het is betaalbaar en dicht in de buurt. Het is heerlijk ontspannen in de whirlpool, stoomcabine of sauna (alleen tijdens wellnessavond). Wil je nog lekker baantjes trekken of op het horecaterras een boek of tijdschrift lezen onder het genot van een kop koffie? Het is allemaal mogelijk bij ons.

Donderdagavond = Wellnessavond

Iedere donderdagavond* is het Wellnessavond bij Malkander. Minimum leeftijd is 18 jaar.

Ligweide

Vanaf de eerste zonnestralen in het voorjaar kan iedereen genieten van de mooie en uitgestrekte ligweide. De ligweide is medio april toegankelijk. De ligweide is ideaal voor mensen die van een knus en overzichtelijk grasveld houden met fijne ligbedden en het buitenbad op een paar meter afstand.

Horeca 

Kom tijdens of na het zwemmen wat lekkers halen bij onze horeca. Wij bieden verschillende dranken en versnaperingen aan in ons assortiment.