Zwem-ABC

In Aquacentrum Malkander kun je met jouw kind terecht voor het Nationale Zwem-ABC. De gemiddelde duur van de reguliere zwemlessen voor diploma A is 14 maanden. Dit is afhankelijk van factoren zoals leeftijd, motoriek, durf en fysieke mogelijkheden. Voor diploma B en C staat gemiddeld 3 tot 5 maanden. Regelmatig zwemmen met jouw kind draagt vaak bij aan een sneller opleidingstraject. 

Een les duurt 50 minuten. Jouw kind begint in de groep lichtblauw. Deze groep bestaat uit maximaal acht kinderen. In hogere zwemniveaus kan het aantal oplopen tot maximaal twaalf kinderen. Door de lesgroepen niet te groot te maken kan de zweminstructeur ieder kind de persoonlijke aandacht geven die hij of zij nodig heeft. Via het leerlingvolgsysteem kun je de voortgang van jouw kind volgen.

Naast de reguliere zwemlessen bieden we ook snelcursussen aan, die inhoudelijk gelijk zijn en tot hetzelfde resultaat leiden als de reguliere zwemcursus. 

Kinderen die ergens anders zwemervaring hebben opgedaan, worden getoetst om het huidige zwemniveau te bepalen. Dit kan ervoor zorgen dat zij instromen in een groep en zo sneller aan de beurt zijn. 

Inschrijven

Je kunt jouw kind al inschrijven voor zwemles vanaf 3 jaar. Vanaf 4,5 jaar kan het kind starten met zwemles en wordt hij of zij opgeroepen. De startleeftijd voor de snelzwemcursus is 5 jaar. De wachtlijst die wij hanteren is op volgorde van inschrijfdatum. Je inschrijving is pas compleet na betaling. Vanaf dat moment sta je op de wachtlijst.

Lees voordat je bij ons je kind gaat inschrijven eerst onze algemene voorwaarden zwemlessen en -abonnementen.

Als je kind opgeroepen is voor de zwemles en gaat starten, dan is het handig om vooraf het incassoformulier in te vullen en dit mee te nemen naar ons zwembad, zodat onze receptie de inschrijving verder in orde kan maken.

Inschrijven voor zwemles: hoe werkt het?

Wil je jezelf of bijvoorbeeld jouw kind inschrijven voor zwemles? Dit kun je doen door in te loggen in jouw omgeving of een account aan te maken.

Na het inloggen werkt het inschrijven als volgt :

  1. Klik links in het menu op 'Mijn cursussen'. Hierna kun je aan de rechterkant kiezen voor de blauwe knop 'Nieuwe cursist/leerling' of de groene knop 'Inschrijven voor cursus' als de persoon al is aangemaakt.
  2. Vul de gegevens van de nieuwe cursist/leerling in als je een nieuwe cursist/leerling aanmaakt.
  3. Kies in het menu ‘Wachtlijst of groep’ voor de zwemles waarvoor jij degene wilt inschrijven. Je mag jouw kind inschrijven voor 1 wachtlijst.
  4. Klik onderaan de pagina op de knop aanmelden en vergeet niet de algemene voorwaarden aan te vinken.
  5. De inschrijving zie je hierna terug bij 'Mijn cursussen'. Klik hier op ‘openstaande kosten betalen’ om de inschrijving te betalen.
  6. Je inschrijving is pas compleet na betaling. Vanaf dat moment sta je op de wachtlijst.

Foto-Rob-Voss-MALKANDER-14_web.jpg
Zomervakantie zwemles

Leer meer
Foto Rob Voss MALKANDER_zwemles_app.jpg
Leerlingvolgsysteem

Leer meer
Zwemchallenge_255x450.jpg
Lestijden zwemles

Leer meer
Zwemles_255x450.jpg
Tarieven zwemles

Leer meer
Zwemles_3_255x450.jpg
Oefenuurtje op zondag

Leer meer
Foto Rob Voss MALKANDER 17 255 x 450 website.png
Snelcursus

Leer meer

 

Abonnementen & tickets

Zwemles_product.jpg
Zwemles maandabonnement incasso
€ 55,95

Bestel nu Zwemles maandabonnement incasso

Wanneer kan ik voor Zwem-ABC terecht?

Aquacentrum Malkander

Dag Tijd Bad
Zaterdag 20 juli 2024 20-07-2024 12:15 – 14:15
Instructiebad
Instructiebad