Boschbad 90 jaar

Boschbad 90 jaar

Donderdag 20 juni is het feest en mag iedereen gratis naar binnen!

Donderdag 20 juni viert het Boschbad haar 90e verjaardag. De hele dag is het feest, met gratis entree voor iedereen! Op deze manier kan heel Apeldoorn zien hoe mooi het vernieuwde Boschbad is geworden. Tijdens deze dag zijn er leuke acties en activiteiten.

Activiteiten basisscholen Apeldoorn

Sportservice Apeldoorn organiseert activiteiten voor een aantal basisscholen uit Apeldoorn. Van 10.30 tot 13.00 uur kunnen de leerlingen meedoen met zes verschillende onderdelen; midgetgolf, voetbal, volleybal, 3x3 basketbal, teqball en spelen op de verschillende speeltoestellen. Na afloop mogen de kinderen natuurlijk ook nog lekker zwemmen in het wedstrijdbad en het recreatiebad.

Expositie 90 jaar Boschbad

Naast de horecaruimte van het Boschbad is een expositieruimte ingericht. Vereniging oud Apeldoorn is hier vanaf 11.00 uur aanwezig om verhalen van vroeger op te halen. Verder zijn hier historische foto's, reclamemiddelen en verschillende voorwerpen van vroeger te zien. Op één van de wanden is het gedicht van de stadsdichter van Apeldoorn, Peter-Jan de Wilde te lezen. Dit gedicht is speciaal geschreven ter ere van het 90-jarig bestaan van het Boschbad.

Onthulling boom Zwem4daagse Apeldoorn

Zwem4daagse Apeldoorn heeft ter ere van 50 jaar zwemvierdaagse op het terrein van het Boschbad een boom laten planten met een bankje er omheen. Tijdens het ochtend programma wordt deze onthuld met een korte speech over 50 jaar zwemvierdaagse in Apeldoorn. Op 1 juli aanstaande gaat bij het Boschbad alweer de 51e editie van de zwemvierdaagse van start.

Nog veel meer

Tijdens deze dag mag iedereen gratis naar binnen en zullen er naast de bovenstaande activiteiten nog meer leuke acties plaatsvinden. Zoals de aanwezigheid van Sport Binky en 90 leuke prijzen die in en om de zwembaden te vinden zijn. 

Opening Royal Boschbaan uitgesteld

Wegens onvoorziene omstandigheden tijdens de bouw van de 4-baans glijbaan (onder andere tijdens grond- en constructiewerkzaamheden) wordt de opening van de nieuwste attractie helaas uitgesteld. De aannemers hebben laten weten dat de oplevering van deze glijbaan uit kan lopen tot medio juli. Het Boschbad kijkt uit naar de oplevering van deze spectaculaire attractie. Houd de website en de social media kanalen van het Boschbad in de gaten om op hoogte te blijven.

2404_Boschbad_90 jaar_Boschbad.png