FIT & FEEST bij Aquacentrum Malkander

FIT & FEEST bij Aquacentrum Malkander

Vrijdag 1 maart vieren we ons 25 jarig bestaan met een FIT & FEEST dag. In en om ons zwembad zijn er dan de hele dag leuke activiteiten voor iedereen. De hele dag staat in het teken van onze 25e verjaardag. Naast onze normale programmering gaan we onder andere de volgende activiteiten aanbieden.

SPORT & FIT

Naast de normale programmering is er van 09.00 tot 13.00 uur een SPORT & FIT ochtend. Het ochtendprogramma bestaat deze dag uit verschillende aquasporten. In de verschillende baden worden er elk half uur verschillende aquasportlessen aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met aqua-aerobic, aquaconditie of aquaspinning. Heb je een meerbadenkaart of een Malkander maandabonnement? Dan mag je gratis iemand meenemen om mee te doen met het ochtendprogramma. 

Familie discozwemmen (middag)

Vanaf 14.00 uur  gaan wij van start met familie discozwemmen. Je kan dan tot 17.00 uur samen met je kind(eren) swingen op spetterende muziek die uit onze speakers komt. De discolampen in het zwembad gaan aan, dit zorgt voor een heel tof effect op het water

Discozwemmen (avond)

Vanaf 18.30 uur tot 21.30 uur is het de beurt aan de tieners van 10 t/m 15 jaar. Zij kunnen losgaan op de muziek van DJ Martixx. Ouders/verzorgers zijn dan welkom bij de horeca, waar lekkere FIT & FEEST deals verkocht worden.

Wil je op de hoogte blijven van ons programma hou dan deze website en onze socials in de gaten voor meer informatie.