Activiteiten

In het Boschbad worden jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd, informatie hierover zullen wij vermelden op deze website en op onze social media kanalen.

Hondenzwemmen

De laatste zondag van september sluiten we jaarlijks het zwemseizoen af met hondenzwemmen. Samen met je hond kan je dan een duik nemen in ons recreatiebad.

Apeldoornse Zwem4daagse

De Zwem4daagse wordt één keer per jaar gezwommen in het Boschbad. Dit jaar is de 51e editie van de Zwem4daagse vanaf 1 t/m 5 juli.

Kijk hier voor mee informatie.

Triathlon Apeldoorn

Begin september is er in en rondom het Boschbad de Triathlon Apeldoorn. Op deze dag is het niet mogelijk om zelf te zwemmen, maar het is natuurlijk wel heel leuk om te komen kijken naar de wedstrijden in het 50m-wedstijdbad, en het fietsen en hardlopen.

Kijk hier voor meer informatie.

Banenzwemmen

Wij hebben tijdens onze openingstijden de linkerhelft van ons wedstijdbad gereserveerd om ongestoord te kunnen banenzwemmen. Zwem ontspannen op je eigen tempo zonder hinder van spelende en spetterende kinderen om je heen. Wens je advies bij het verantwoord opbouwen van je conditie? Onze zweminstructeurs helpen je graag!

Abonnement kopen Los entreeticket kopen