Activiteiten

In het Boschbad worden jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd, informatie hierover zullen wij vermelden op deze website en op onze social media kanalen.

Hondenzwemmen

Zondag 24 september sluiten we met hondenzwemmen het zwemseizoen af. Van 13.00 tot 16.00 uur kun je samen met je hond een duik nemen in ons recreatiebad.

Tickets zijn te koop in onze webshop en aan de kassa van het Boschbad. Het tarief is € 3,50 per hond en de baasjes mogen gratis mee.

High tea

Donderdag 21 september van 11.30 tor 13.00 uur sluiten we het zwemseizoen af met een heerlijke high tea en kan je met je zwemvrienden genieten van de verschillende zoete en hartige lekkernijen?

Tickets á € 7,50 zijn te koop tot 19 september in onze webshop of aan de kassa. 

Apeldoornse Zwem4daagse

De Zwem4daagse wordt één keer per jaar gezwommen in het Boschbad. Afgelopen jaar was het de 50e editie van de Zwem4daagse.

Kijk hier voor mee informatie.

Triathlon Apeldoorn

Zaterdag 2 september is er in en rondom het Boschbad de Triathlon Apeldoorn. Op deze dag is het niet mogelijk om zelf te zwemmen, maar het is natuurlijk wel heel leuk om te komen kijken naar de wedstrijden in het 50m-wedstijdbad, en het fietsen en hardlopen.

Kijk hier voor meer informatie.

Banenzwemmen

Wij hebben tijdens onze openingstijden de linkerhelft van ons wedstijdbad gereserveerd om ongestoord te kunnen banenzwemmen. Zwem ontspannen op je eigen tempo zonder hinder van spelende en spetterende kinderen om je heen. Wens je advies bij het verantwoord opbouwen van je conditie? Onze zweminstructeurs helpen je graag!

Abonnement kopen Los entreeticket kopen