Abonnement kopen

Wil je dit jaar bij ons komen zwemmen? Koop dan een jaarabonnement of een dagticket. Dit kan online of aan de kassa bij het Boschbad. Aan de kassa kun je alleen betalen met je pinpas. Heb je online een ticket gekocht? Dan hoef je deze niet uit te printen. We kunnen je e-ticket scannen vanaf je telefoon. Met je entreeticket of abonnement voor het Boschbad kun je ook midgetgolfen zonder hier extra voor te betalen. 

Online een abonnement kopen: hoe doe ik dat?

Via onze webshop kun je een abonnement voor het Boschbad kopen dat van 30 april t/m 30 september 2023 geldig is. Het abonnement kost € 76,50. Hieronder leggen we uit welke stappen je moet doorlopen om het abonnement te kopen.

 1. Ga naar de webshop en klik daar op 'bestel' bij het abonnement 4 - 84 jaar. Pas hier het aantal abonnement aan als je voor je familie/gezin meerdere abonnement wil kopen.Abonnementen voor iedereen t/m 3 jaar en vanaf 85 jaar zijn gratis. Deze zijn alleen aan de kassa verkrijgbaar.
 2. Er wordt nu aan je gevraagd om in te loggen of een nieuw account aan te maken.
  • Heb je al een account bij Aquacentrum Malkander? Gebruik dan die gegevens om in te loggen.
  • Heb je vorig jaar ook een abonnement gehad, maar heb je nog geen inloggegevens? Dan is jouw e-mailadres waarschijnlijk al bekend in ons systeem. Maak dan geen nieuw account aan, maar vraag een nieuw wachtwoord aan op de inlogpagina  via de link 'wachtwoord vergeten?' Je ontvangt per e-mail een nieuw wachtwoord waarmee je in kunt loggen.
  • Heb je nog niet eerder een abonnement bij ons gekocht? Maak dan een nieuw account aan en vul alle velden in. Hierna kun je inloggen.
 3. Na het inloggen ga je naar je winkelwagen. Hier staat het product dat je besteld hebt. Hier moet je jouw abonnement op je eigen naam zetten.
  • Is jouw naam al bekend in ons systeem? Dan zie je deze bij de opties staan (als je klikt op 'maak keuze') en kies je daarvoor.
  • Is jouw naam nog niet bekend? Kies dan in het menu voor 'persoon toevoegen'. 
 4. Klik hierna op 'naar betalen' en betaal je abonnement via iDeal.

Ik wil een dagkaartje kopen

Natuurlijk kun je naast een abonnement ook een entreeticket voor 1 dag bij ons kopen. Dit kan online of aan de kassa. Hieronder vind je de prijzen voor de losse entreetickets.

Doneer een dagje zwemmen!

Via de Bobbie foundation geven we mensen met een klein budget de mogelijkheid om te komen zwemmen bij het Boschbad. Wil jij hier ook een bijdrage aan leveren? Koop dan via onze webshop één of meerdere donaties van € 2,20 per stuk. Vier van deze donaties staan gelijk aan 1 entreeticket. Alle donaties komen 100% ten goede aan de Bobbie foundation.

Tarieven 2023

Losse dagtickets

Leeftijd Entree
0  t/m 3 jaar gratis 
4 jaar en ouder € 8,80
Groepstarief € 7,00


Abonnementen 2023

0 t/m 3 jaar gratis
85+ gratis
Reguliere prijs 4 - 84 jaar € 76,50


Overige prijzen

Gebruik kluisje € 0,50